Consultare publica PUD-uri - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa UtileConsultare publica PUD-uri

Consultare publica PUD-uri

INFORMARE SI CONSULTARE POPULATIE PRIVIND DOCUMENTATII DE URBANISM SI AMENAJAREA TERITORIULUI

 

 In conformitate cu art.57, punctul (1) si (2), din legea nr.350/2001, republicata,  si 2 se supun spre informare si consultare publica urmatoarele documentatii de urbanism :

 ………………………………..

 

Propunerile şi observaţiile referitoare la aceste PUD-uri pot fi depuse în scris la sediul Primăriei Sector 3, din str. Calea Dudesti nr.191,  – Directia de Urbanism si Amenajarea Teritoriului sau pe adresa de e-mail pudurbanism@primarie3.ro

 

Termenul de formulare al propunerilor, sugestiilor şi opiniilor cu valoare de recomandare cu privire la PUD-urile puse în dezbatere este de 15 zile de la data primei publicări online. 

Consultare publica PUD-uri

Arhiva

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti