Joi, 17 octombrie, va avea loc cea de-a treia întâlnire cu reprezentanții asociațiilor de proprietari din Sectorul 3 - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa PresaStiri

Joi, 17 octombrie, va avea loc cea de-a treia întâlnire cu reprezentanții asociațiilor de proprietari din Sectorul 3

 

Primăria Sectorului 3 continuă întâlnirile cu reprezentanții asociațiilor de proprietari, precum și cu persoane fizice/juridice care desfășoară activități de administrare imobile.

Pentru întâlnirea care va avea loc în data de 17 octombrie 2019, de la ora 16.00, la Sala Amiteatru de la Colegiul Tehnic „Mihai Bravu” (șos. Mihai Bravu nr. 428), sunt programați reprezentanții asociațiilor de proprietari arondate străzilor:

 1. Barajul Lotru;
 2. Barajul Bicaz;
 3. Barajul Bicaz;
 4. Barajul Cucuteni;
 5. Barajul Dunării;
 6. Barajul Iezer;
 7. Barajul Rovinari;
 8. Barajul Sadului;
 9. Bararajul Uzului;
 10. Bârsei;
 11. Basarabia.

În cadrul întâlnirilor, ce se vor desfășura în fiecare zi de joi a săptămânii, se vor prezenta modalitățile de implementare a prevederilor Legii nr. 196/2018 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari și administrarea condominiilor și a problemelor cu care se confruntă asociațiile de proprietari.

Precizăm faptul că la întâlnirile programate pot participa atât reprezentanții asociațiilor de proprietari, cât și persoanele care locuiesc pe raza Sectorului 3 și sunt interesate de modul în care se implementează prevederile Legii nr. 196/20018.

Relații suplimentare pot fi  obținute de la  numărul de tel. 021.318.03.23/28 int. 199- Serviciul Relații cu Asociațiile de Proprietari, precum și de

pe site-ul  www.primarie3.ro, https://www.facebook.com/primariesector3/ și https://www.facebook.com/Robert.Negoita/ .

 

Serviciul Presă

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Cele mai noi

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti