Bulevardul Unirii, modernizat la standarde europene - Primaria Sectorului 3 – Bucuresti
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu prevederile art. 6 din Regulamentul (UE) 2016/679, în scopul indeplinirii atribuțiilor legale.
Datele pot fi dezvăluite unor terți în baza unui temei legal justificat. Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679, printr-o cerere scrisă, semnată și datată transmisă pe adresa Primăriei Sector 3.
X

Acasa Programe si initiativeBulevardul Unirii

Bulevardul Unirii, modernizat la standarde europene

Primăria Sectorului 3 a amenajat Bulevarul Unirii, cea mai importantă arteră de circulație din București, la standarde europene.

Lucrările au constat în realizarea, amenajarea și reabilitarea spațiului verde de aliniament și delimitarea clară a bulevardului în zona pietonală. A fost de asemenea reconfigurat spațiul carosabil ocazional (parcări auto și accese), prin separarea fluxurilor pentru circulația auto și cea pietonală.

O dată cu reamenajarea bulevardului Unirii, această zonă a fost introdusă în circuitul urbanistic al orașului, găzduind numeroase evenimente cultural-educative.

Desi se fac toate eforturile pentru a se asigura corectitudinea datelor oferite, va rugam sa contactati directiile si serviciile Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti pentru confirmarea informatiilor prezentate.
Toate materialele prezentate in acest website sunt proprietatea Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Primariei Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti